?

Buna ziua Aurelia. Desi stiu ca acest site este dedicat mai mult femeilor, eu il accesez regulat pentru a citi anume aceasta rubrica, fiindca mereu oferiti niste raspunsuri lucide si bine structurate din care este posibil de tras multa invataminte si utilitate. Astfel am hotarit si eu sa va scriu citeva rinduri.In urma cu 6 luni , dupa ce am rupt orice legatura cu fosta , am inceput sa fiu mai apropiat de o buna prietena de-a mea din copilarie . 
Aceasta mi-a marturisit ca tine la mine si ca ar vrea sa fim impreuna . Eu am fost cel mai cu capul pe umeri (eu 22 , ea 17) si i-am spus ca cel mai bine ar fi sa lasam lucrurile sa decurga normal si daca v-a aparea ceva in timp bine , daca nu nu ar fi avut rost o relatie doar de fatada .

Timpul a trecut iar dupa vreo 4 luni , poate si mai bine i-am spus ca vreau sa fim impreuna , ea a acceptat si lucrurile pareau sa decurga cum nu se putea mai bine . 
Golurile au inceput sa apara din pricina faptului ca nu prea ne vedeam (ea era foarte complexata de cum arata) , refuza invitatiile de orice gen . Am incercat in diverse randuri sa o sustin /incurajez dar nimic nu a mers . Intr-un fel simteam ca lucrurile vor duce la o despartire , dar lucrul care m-a lasat masca e ca ea mi-a spus ca nu mai simte la fel ca la inceput si ca a inceput sa isi piarda interesul . 
Acceasi persoana care imi facea declaratii ca ma iubeste de nu stiu cati ani si ca nu avea curaj sa imi spuna si ca ar face orice sa fie cu mine (culmea nu?)

Aici vine partea poate si urata din partea mea . 
Cand am primit mesajul de despartire ( ca de in ziua de azi nimeni nu are curaj sa faca ceva fata in fata) , eram cu o prietena si cum eram tot alb la fata m-a intrebat ce sa intamplat si i-am aratat mesajul . 
Si evident m-am luat dupa ea ...
Si i-am spus ca ma bucur ca a facut ea acest pas ca voiam eu sa il fac si ca sper ca aceasta "relatie" (am foslosit glimele) sa nu afecteze relatia de prietenie si i-am spus pe viitor sa nu mai fie asa inhibata. 
Nu mi-a raspuns la mesaj ...si nu am mai vorbit o luna jumate pana cand intr-o zi m-am intalnit cu ea intamplator in oras , si nici macar nu m-a salutat inapoi ...
I-am lasat un mesaj , i-am spus ca nu e bine sa faca asa si ca nu vorbeam serios in ultimul mesaj (chiar nu aveam de gand sa ma despart de ea ) dar nu a raspuns...
Acum vine si intrebarea : Trebuie sa fiu ars pe rug ? Ceea ce am facut eu cu mesajul ala este atat de grav ? 
In primul rand acea fata imi era un prieten , nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa intre noi ...