Psihologul Aurelia Balan-Cojocaru, despre interpretarea psihologica a conduitei suicidare si cele mai grave aspecte morale care conduc spre suicid

Sinuciderea se intalneste in aproape toate societatile. Proportiile sale sunt greu de stabilit cu precizie, deoarece multe cazuri de moarte voluntara sunt mascate in accidente.

read more

pantof diamante

De unde pornesc fricile si cum sa le depasim? Dr. in psihologie Aurelia Balan-Cojocaru, despre cum sa scapi de cea mai mare teroare mentala - VIDEO


Ti-ai pus cu siguranta si tu aceasta intrebare, nu-i asa? Ce este sentimentul de frica si cum trebuie sa il depasesti intr-un mod sanatos. Iata cateva explicatii si sfaturi de la psihologul site-ului perfecte.md

read more

pantof diamante

Dr. in psihologie, Aurelia Balan-Cojocaru: Ce ne influenteaza si ne determina comportamentul? Ce ne dicteaza cum sa raspundem situatiilor si oamenilor pe care ii intalnim de-a lungul vietii?


Convingerile sunt raspunsul la aceste intrebari, ele ne formeaza scenariul propriei vieti. Majoritatea convingerilor noatre se formeaza la varsta de 7 ani si prind forma sub influenta persoanelor care ne ingrijesc.

read more

pantof diamante

Doctorul stomatolog Ion Didu, despre implanturile dentare


Au trecut 50 de ani de la prima operatie de implant dentar.

read more

pantof diamante

Dr. in psihologie, Aurelia Balan-Cojocaru, despre blocajele psihologice. Cum ne influenteaza personalitatea


Blocajele psihologice ne opresc inca inainte de a incepe sa actionam. Judecatile pe care le facem asupra propriilor teluri ne pot bloca progresul si ne pot impiedica sa atingem toate scopurile propuse, de la cele mai mici la cele mai mari. Orice blocaj indica o suprastimulare a uneia dintre cele doua emisfere cerebrale.

read more

pantof diamante

Urechea infundata sau dopul de cerumen: Dr. ORL Ofelia Ivasi iti explica totul despre igiena urechii


Cerumenul are rolul sau bine stabilit, insa blocarea unui dop de cerumen la nivelul canalului auditiv este una dintre cele mai frecvente cauze de pierdere a auzului.

read more

pantof diamante

Vegetatiile adenoide: Dr. ORL, Ofelia Ivasi ne descrie pe larg aceasta problema


Vegetatiile adenoide reprezinta hipertrofia (adica marirea in volum ) a amigdalei faringiene Luschka.

read more

pantof diamante

Impreuna dupa infidelitate? Dr. in psihologie Aurelia Balan-Cojocaru iti ofera cateva sfaturi


Infidelitatea e la ordinea zilei. In perechi de scurta sau de lunga durata, in cupluri care se iubesc sau nu, in perechi cu copii sau fara. Recentele statistici arata ca 65% dintre barbati si femei au fost infideli macar o data in viata. Pginile online pentru persoane casatorite care cauta o aventura sunt in crestere…de fapt a ajuns sa fie chiar o afacere profitabila.

read more

pantof diamante

Dr. in psihologie Aurelia Balan-Cojocaru, despre oamenii toxici si mereu nemultumiti. Care sunt acestia si cum se manifesta in societate


Chiar daca viata zi de zi ne ofera un amalgam de motive de multumire, exista din nefericire oameni care nu sunt capabili sa vada bucuria, fericirea, multumirea pentru ceea ce au, se plaseaza mereu in contradictoriu, sunt mereu nemultumiti sau dornici sa-si impuna punctul de vedere, chiar daca opinia lor nu este cea corecta.

read more

pantof diamante

Dr. in psihologie, Aurelia Balan-Cojocaru: dependenta de sex, o problema deosebit de grava. Care sunt primele indicii


Acest tip de dependent este intalnita mai des in randul barbatilor decat al femeilor si se manifesta printr-o dorinta coplesitoare de a face sex.

read more

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11