Cum alegem o valiza de calatorie? La CARPISA gasesti cele mai trendy modele - FOTO

Orice calatorie necesita o valiza buna! Una de calitate nasoala poate face calatoria mai putin placuta. Scenarii sunt multe: material care nu rezista la lovituri, roti care fug de sub valiza, maner care se rupe.

read more

pantof diamante

Uscatorul electric de haine, indispensabil pentru lunile reci de iarna! Iata cat de inteligent este acest aparat


Traim intr-o societate moderna, cand fiecare secunda este foarte pretioasa!

read more

pantof diamante

Esti curios sa vezi cum isi aleg si cat cheltuie pe haine vedetele de la noi? Vezi cum a fost la shopping cu Sasha Letty - VIDEO


La prima vedere, hainele vorbesc cel mai bine despre noi. Stilul ei este unul nonconformist, exact ca personalitatea ei.

read more

pantof diamante

Preturile din magazine ti se par exagerate? Ce zici de o camasa de 5 lei? Editorul perfecte.md a facut shopping la Second Hand - VIDEO


Pietile second hand devin tot mai populare in ultimul timp. Aici poti gasi haine frumoase, calitative si chiar de brand, la preturi minime.

read more

pantof diamante

Vara reducerilor continua la Shopping MallDova!


Shopping MallDova continua sezonul reducerilor de vara. Pana pe 15 august, Centrul Comercial isi va bucura vizitatorii cu promotii la toate articolele de imbracaminte, incaltaminte si accesorii!

read more

pantof diamante

Shopping MallDova da startul reducerilor de vara


Iti doresti o schimbare de look sau ai o tinuta care iti face cu ochiul de mult timp? Acum o poti avea la un pret mult mai accesibil. Shopping MallDova da startul reducerilor de vara.

read more

pantof diamante

Care e cel mai bun moment sa faci achizitii. 3 ponturi de la specialisti


Stiai ca cele mai bune oferte sunt joia? Sau ca in luna iulie poti cumpara cele mai ieftine obiecte de mobilier? Ce spun cei care lucreaza in domeniu despre momentul perfect pentru a face cumparaturi.

read more

pantof diamante

Ce trebuie sa stii atunci cand iti cumperi haine online


Atunci cand esti in cautarea unei metode mai comode si mai rapide de a-ti cumpara exact piesele vestimentare pe care ti le doresti, internetul poate fi solutia.

read more

pantof diamante
pantof diamante

7 produse cosmetice inutile, pe care iti irosesti banii


Specialistii in frumusete si machiaj au cazut de acord: pe piata exista o multime de produse de ingrijire si infrumusetare care sunt complet inutile.

read more

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11